e-learning LEAN GREEN

Online Training Lean Greenbelt

Lean is praktisch en leidt direct tot verbeteringen. Het is hands-on en verrassend betaalbaar. Onze e-learning is zo ingericht dat je alles wat je leert, direct in je werkpraktijk kunt toepassen. De praktijkopdrachten (die overigens optioneel zijn), nemen je aan de hand door het proces heen. Na deze e-learning kun je daardoor direct aan de slag, met de juiste kennis en tools. Vind je het fijn om zelf je tijd in te delen? Om thuis of op kantoor af en toe even een uurtje te leren? En vind je het leuk om meteen hands-on aan de slag te gaan? Dan is de LEAN GREEN e-learning van PLAN trainingen heel geschikt voor jou. De kosten zijn slechts €499 inclusief btw. Na betaling ontvang je een bevestigingsmail met een gepersonificeerde link naar je e-learning omgeving. Je kunt meteen aan de slag. Met de link heb je maar liefst 6 maanden toegang tot de e-learning. (de meeste deelnemers ronden de training in 3 maanden af).

Waarom de LEAN GREENBELT e-learning van PLAN trainingen volgen? LEAN heeft zóveel te bieden: Het maakt werken leuker, soepeler en sneller (zónder harder te werken). Dat is fijn voor de medewerkers, maar net zo fijn voor de klanten en de organisatie. Zodra je weet hoe je Lean aanpakt, zul je zien dat je veel impact gaat maken. En dat geeft een goed gevoel. De e-learning bevat 9 modules, welke gemiddeld 45 minuten leestijd in beslag nemen. De e-learning bevat alle informatie die je nodig hebt om zelf als procesoptimalisator aan de slag te kunnen in je organisatie. Tot slot bevat de e-learning een optioneel examen, waarmee je een certificaat in de wacht kunt slepen. Het examen bevat 20 multiple choice vragen. Er is geen tijdslimiet, dus je kunt rustig in je aantekeningen terug kijken. Indien je 15 of meer vragen goed hebt beantwoord, krijg je je certificaat. Indien het niet in één keer lukt: geen zorgen, je mag gratis herkansen. Je logt in op het moment dat het jou uitkomt. Na aanmelding kun je direct van start. Bijvoorbeeld vandaag nog. Maar dat hoeft niet. Jij bepaalt. Oh en ook leuk: onze e-learning is verrassend betaalbaar. Voor slechts €499 inclusief btw heb je een half jaar lang toegang tot de e-learning. Overigens zijn alle downloadbare documenten gewoon van jou. Je mag ze gebruiken zo veel als je wilt.
Oké ik geef toe: ik ben een grote fan. Maar ik beloof je: dat ben jij straks ook.

Vind je het fijn om zelf je tijd in te delen? Om thuis of op kantoor af en toe even een uurtje te leren? En vind je het leuk om meteen hands-on aan de slag te gaan? Om iets nieuws te leren waar je echt iets mee kunt?

Dan is de LEAN e-learning van PLAN trainingen heel geschikt voor jou.

De kosten zijn slechts €499 (all in).

 

Wat leer je in deze lean e-learning?

Je leert welke lean stappen er zijn.
Je leert welke lean tools er zijn en hoe je ze moet toepassen.
Je leert hoe je continue verbetering in je bedrijf kunt realiseren.

Dit leer je in deze online training:

1 Verspillingen zien
2 Poka Yoke, 5S toepassen
3 Klantwaarde in kaart brengen
4 Waardestroom analyse maken
5 FLOW, PULL en Perfectie
6 Kaizen: de juiste verbeteringen doorvoeren
7 Omgaan met fluctuaties in de markt
8 Hoshin Kanri

9 Examen (optioneel)