Trainingen

Geen powerpointtrainingen, maar gewoon goed en praktisch aan de slag. Met ervaren trainers. Zodat je direct kunt toepassen in je eigen werk. 

zelf aan de slag

Fijn dat je PLAN kwadraat hebt gevonden. PLAN is fan van LEAN en we beloven jullie dat dat niet voor niets is. Lean is praktisch en geeft meteen impact. Via PLAN kwadraat kun je een interim procesverbeteraar inhuren, maar je kunt ook zelf aan de slag. Volg bijvoorbeeld de 5-daagse incompany training met je collega’s of volg je e-learning alvast individueel. 

LEAN GREENBELT incompany
(4 of 5-daags)

In deze LEAN incompany training, ga je direct aan de slag met een eigen verbeterproject . Na het afronden van de training heb je een waardevol verbeterproject afgerond.

LEAN GREENBELT
e-learning Met praktijkoefening

Als je zelf je tijd in wilt delen, dan kun je deze LEAN training ook als e-learning volgen. Een hele complete training tegen een laag tarief.

En wil je daarna meer? Dan krijg je 20% korting op de incompany LEAN training.

Workshop SCRUM

Deze workshop volg je bij zusterbedrijf PLAN trainingen. Als je bij ons al een lean training hebt gevolgd, krijgt u 20% korting op de incompany Scrum introductie workshop of de 2-daagse incompany Scrum Master training.

Zelf aan de slag als LEAN Procesoptimalisator

Ben jij iemand die wel eens kritisch naar werkmethoden kijkt? Dan vind je het waarschijnlijk erg leuk om te weten hoe je dat op een goede manier aanpakt. Je bent dan geknipt voor de rol van lean procesoptimalisator.