Kostenreductie? procesoptimalisatie!

Bij kostenreductie wordt al snel gegrepen naar ontslaan van medewerkers of zelf het wegsnijden van een bedrijfsonderdeel. Dat is niet altijd de beste oplossing. En zeker niet de enige.

Op de werkvloer van iedere organisatie vinden we legio mogelijkheden om geld te besparen. In zowel fysieke, maar zeker ook in administratieve processen.  Die besparingen realiseren we graag voor u. 

Hoe doen we dat?
We lichten processen door die u graag onder de loep genomen wilt hebben. We starten met laaghangend fruit: een proces waar gedoe omheen is en wat zeker veel gaat oplossen als we het aanpakken.

Bijvoorbeeld processen waar klachten over zijn (intern of extern). Of processen waar vaak dingen in fout gaan en die steeds hersteld moeten worden. Meteen grote winst. Voor de organisatie, de medewerkers en de klanten. Dat is lekker.

Methodieken
De basis is de LEAN methodiek. Daarbij passen we coachingstools toe, klanttevredenheidstools en brainstormtools. Dat zorgt ervoor dat we een fantastische oplossing realiseren, mét draagvlak in de organisatie.

Hoe fijn zou het zijn als we deze maand nog aan de slag gaan om verspillingen uit uw processen te halen? Dan heeft u binnen drie maanden al tijd en geld over. Neem gerust vrijblijvend contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.

Bel: 0626 46 3384 

Mail: sandra@plankwadraat.nl

of sandra@plantrainingen.nl als u een training op de werkvloer meer ziet zitten.